Gptoday | www.gptoday.net

Gptoday Zondag zei Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton in een interview dat hij nooit de intentie had om te stoppen met racen in de sport na de manier waarop hij omging met de controverse rond zijn overwinning in de Hongaarse Grand Prix van 2017.

Gptoday

GPToday dagen geleden — Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit de intentie heeft gehad om te stoppen met de Formule na de controversiéle manier waarop hij de wer..

GPToday dagen geleden — Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit de toekomst heeft gehad om te stoppen met de Formule na de controversiéle manier waarop hij de wer.. In een interview met Fox Sports op zondag, vertelde over wat er precies is gebeurd toen hij in Zandvoort ontmoet Max Verstappen. “Ik had nooit het doel om te stoppen”, zei Hamilton. “In de race proberen ik hem achter me te houden en ik zag dat hij verder ging ik dacht.” “Dat was echt heel erg dramatisch. Ik probeerde hem tegen te houden, maar ik geloof dat hij me niet gaan.”

GPToday dagen geleden — F1: Hamilton wil niet stoppen met wedstrijden na zijn ellende in Brazilië

Formule 1: Hamilton wil niet stoppen met wedstrijden na zijn ellende in Brazilië

Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit de intentie heeft gehad om te stoppen met de Formule na de controversiéle manier waarop hij de wedstrijd in Brazilië heeft gewonnen. De McLaren-Mercedes-drivers van Jenson Button en Fernando Alonso noemen de manier waarop Hamilton de race won met een enorme overtreding een ‘ridiculous’.

Hamilton zei na zijn overwinning op Button dat hij hem heeft laten winnen door hem voorbij te laten rijden toen Button probeert hem aan te pakken. Het was duidelijk dat Hamilton in bedwang toen hij won, maar hij had toch kunnen stoppen.

Hamilton is niet van plan om te stoppen met de Formule nu Brazilië is voorbij. Hij wil juist verder gaan en weer eindigen

GPToday

Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit de intentie had om de Formule 1 te stoppen na de controversiële manier waarop hij de Grand Prix van Maleisië won.

Hamiltons overwinning werd overschaduwd door een botsing tussen hem en Nico Rosberg, waardoor Rosberg werd gediskwalificeerd en Hamilton de leiding nam. De race werd gewonnen door Sebastian Vettel van Ferrari, die als tweede eindigde.

In een interview met GPToday zei Hamilton dat hij de race niet wilde stoppen omdat het Vettel te veel voordeel zou hebben gegeven. Hij zei: “Je moet ook nadenken over wat er in de andere auto gebeurt. Het zou oneerlijk zijn tegenover Nico of iemand anders als ik nu zou stoppen.” Hamilton voegde eraan toe dat hij geloofde dat hij de race had kunnen winnen, zelfs als Rosberg had mogen blijven racen.

Conclusie

Gptoday 3 dagen geleden — Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit van plan was te stoppen met rijden in de Formule 1 na de controversiële manier waarop hij zich terugtrok uit de Maleisische Grand Prix. In een interview met RTL zei Hamilton dat hij “zo lang zou blijven racen als mensen willen dat ik race.”

 

Het laatste nieuws, resultaten en informatie … – GPToday.net

https://www.gptoday.net/nl
3 dagen geleden — Lewis Hamilton heeft gezegd dat hij nooit de intentie heeft gehad om te stoppen met de Formule 1 na de controversiële manier waarop hij de wer..

F1, Formula 1: GPToday.com – Hottest News – All the F1 news …

https://www.gptoday.com/
GPToday.com (formally TotalF1.com) has all the Formula 1 news from all over the web, 24 hours a day, 365 days a year and it is updated every 15 minutes.

GPToday.net (@GPToday_NL) / Twitter


Zijn dit de laatste dagen van Michael Masi als FIA F1 wedstrijdleider? gptoday.net.

GPToday.nl – Home | Facebook

https://www.facebook.com/gptoday.nl/
GPToday.nl ; Officieel: De FIA heeft Michael Masi ontslagen · FIA bevestigt ontslag en vertrek van Michael Masi als F1 racedirecteur · 8 Likes39 comments ; Dit is …

Mannenmedia versterkt Formule 1-netwerk met GPToday.net

https://mmedia.nl/mannenmedia-formule-1-netwerk-gptoday/
28 nov. 2019 — Mannenmedia heeft naast Racingnews365, GPUpdate, Motorsport & Grandprix33 nu ook GPToday toegevoegd aan het Formule 1-netwerk.

GPToday wenst u een gelukkig nieuwjaar! – F1Head

GPToday wenst u een gelukkig nieuwjaar!


Alle medewerkers van GPToday.net wensen u een gezond, sportief en gelukkig nieuwjaar toe. Laten we met zijn allen hopen dat 2022 net zo”n goed jaar wordt …

RacingNews365: Het laatste Formule 1 en Max Verstappen …

https://racingnews365.nl/
Formule 1 nieuws en Max Verstappen nieuws vind je dagelijks op racingnews365.nl Voor al het nieuws over Max Verstappen en Formule 1 bezoek onze site!

Foto album Abu Dhabi 2021 | GPToday.net – Pinterest


15-dec-2021 – Deze pin is ontdekt door Pieter Smit. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Motorsport.com: Max Verstappen, Formule 1, MotoGP, MXGP …

https://nl.motorsport.com/
Bekijk het laatste nieuws, foto’s, video’s en resultaten. We doen verslag van Formule 1, Max Verstappen, MotoGP, Motorcross, Le Mans, Rally, Endurance en …

Mercedes unveils seven-person training team | GPToday.net

https://exactrelease.org/mercedes-unveils-seven-person-training-team-gptoday-net/
4 dagen geleden — Next year, Andrea Kimi Antonelli, Paul Aron, Yuanpu Cui, Luna Fluxa, Daniel Guinchard, Alex Powell and Frederik Vesti will be part of the …

2022 MotoGP World Championship – Official website with …

https://www.motogp.com/
MotoGP, Moto2, Moto3 and MotoE Official Website, with all the latest news about the 2022 MotoGP World Championship. All the riders, results, schedules, …

GPToday.net | LinkedIn

https://my.linkedin.com/company/f1today.nl
GPToday.net | 44 pengikut di LinkedIn. Dutch & English Formula 1 – autosport website. Monthly visited by 250.000 unique visitors, one of the biggest Dutch …

F1 News, Drivers, Results – Formula 1 Live Online | Sky Sports

https://www.skysports.com/f1
Formula 1 on Sky Sports – get the latest F1 news, results, standings, videos and photos, plus watch live races in HD and read about top drivers.

Plaats een reactie